“Mulu houdt het realistisch met een goede dosis humor”

Mulu Portrait 01

Mulu is een Nederlandse rapper uit Groningen. In december 2014 heeft Mulu zijn debuut album Glasplaat uitgebracht, waarop samenwerkingen staan met de Groningse rapper Abbeye, Raymzter en Def-P.  In 2015 was Mulu te zien op festivals als Woo-hah en Mundial, wat onderdeel was van zijn Glasplaat toer.  Daarnaast heeft hij in 2016 de 30xPi toer gedaan met Def-P.  Het is nu tijd voor iets nieuws.

 

Afgelopen vrijdag heeft Mulu zijn eerste singel  ”Altijd feestje” uitgebracht van zijn nieuwe E.P. met dezelfde titel ”Altijd feestje” die zomer 2016 uitkomt.  Alle producties op deze E.P. liggen in de handen van zijn partner in crime Chubeats.

Ervaar een nieuwe live show waarin zowel de teksten als de beats niet onopgemerkt zullen blijven.