Op dinsdag 21 maart is het zo ver! Producer Chubeats brengt zijn eerste solo EP uit: Experiment EP. Hiermee presenteert hij voor het eerst zijn geheel eigen sound. Dankzij een combinatie van elektronische muzieksoorten weet de Groningse producer een unieke vibe te creëren.

Chubeats

Fotografie: Thijs Gaasendam

Eerste soloproject

Chubeats is vooral bekend van zijn producties voor Mulu, Dope D.O.D en Kraantje Pappie. Na een periode van experimenteren vond hij het tijd zijn eigen creatie aan het licht te brengen. Met “Experiment EP” zijn eerste soloproject, maakt Chubeats een knallende start om de wereld zijn stijl te laten horen.

Chubeats

Fotografie: Thijs Gaasendam

Videoclip

Een van de nummers op het album zal verfilmd worden door videomaker Anton van de Linden. Gezien de hoogwaardige kwaliteit van de video´s die Van der Linden eerder al voor andere grote artiesten schoot, belooft ook deze videoclip vriend en vijand omver te blazen. De video wordt een paar dagen voor de EP uitgebracht, genoeg om naar uit te kijken dus.

Op de hoogte blijven?
Volg Chubeats op social media om op de hoogte te blijven van zijn werk:

www.chubeats.com  –  www.facebook.com/chubeats  –  www.instagram.com/chubeats