Groningse producer Chubeats brengt geheel eigen sound

Producer Chubeats heeft 21 maart zijn eerste solo EP uit: Experiment EP uitgebracht. Hiermee presenteert hij voor het eerst zijn geheel eigen sound. Dankzij een combinatie van elektronische muzieksoorten weet de Groningse producer een unieke vibe te creëren.

Eerste soloproject

Chubeats is vooral bekend van zijn producties voor Dope D.O.D, Mulu en Kraantje Pappie. Na een periode van experimenteren vond hij het tijd zijn eigen creatie aan het licht te brengen. Met “Experiment EP” zijn eerste soloproject, maakt Chubeats een knallende start om de wereld zijn stijl te laten horen.

Chubeats

Fotografie: Thijs Gaasendam

Videoclip

Een van de nummers op het album zal verfilmd worden door videomaker    Anton van de Linden. Gezien de hoogwaardige kwaliteit van de video´s die Van der Linden eerder al voor andere grote artiesten schoot, belooft ook deze videoclip vriend en vijand omver te blazen. Genoeg om naar uit te kijken dus!

 

Chubeats

Fotografie: Thijs Gaasendam

Op de hoogte blijven?
Volg Chubeats op social media om op de hoogte te blijven van zijn werk:

www.chubeats.com

www.facebook.com/chubeats

www.instagram.com/chubeats

“Een Lugubere elektronische Sound”

Chubeats 10 zw

Chubeats ( Tiberiu Chitu ) is een allround dj/producer. Hij is geboren in Roemenië en opgegroeid op Sint Maarten. In 2000 kwam hij in Nederland waar hij kennis maakte met het maken van muziek. Tegenwoordig is hij  gestationeerd in Groningen. Zijn sound is knallend en rauw, verwacht diepe composities met duistere sounds.

Live kan je bij Chubeats zelf geproduceerde nummers horen met een mysterieuze grimmige tint, die energiek en pompend zijn.

“Chubeats, rauwe elektronische hip hop beats om op los te gaan.”

Chubeats The Experiment EP

 

Chubeats – Solichude

 

Dope D.O.D – Desperados ft. Simon Roofless ( Prod. Chubeats )

 

Beast Cypher 

 

MuluWat is er live @ barend en Wijnand

 

Kraantje Pappie – Funky Ass Shit

www.chubeats.com

Wil jij Chubeats boeken?