Voor Up-wise staat de persoonlijke benadering naar de artiest voorop. Er is altijd openheid en ruimte voor een intake gesprek. Wanneer Up-wise denkt de juiste aandacht en energie aan een artiest te kunnen geven kan er een goede samenwerking ontstaan.

Artiesten Management

Het managen en begeleiden van de (professionele) loopbaan van de artiest in de entertainmentindustrie. Up-wise is verantwoordelijk voor de opwaartse spiraal van de artiest. Het toezicht houden op de dagelijkse zaken, het organiseren, boeken, coachen en adviseren. Kortom het begeleiden van de artiest met betrekking tot professionele zaken, lange termijnplanning en persoonlijke beslissingen, zodat de zakelijke kant wordt verzorgd en de artiest zoveel mogelijk de ruimte krijgt om zijn/haar droom te realiseren.

Boekingen

Het boeken van de artiest op zoveel mogelijk venues en festivals zodat de artiest zich zo goed en vaak mogelijk kan neerzetten en manifesteren op alle gebieden in de entertainmentindustrie.

Coaching

Het zo goed mogelijk coachen en adviseren van de artiest met als doel de opwaartse spiraal te behalen in de entertainment industrie, zodat de artiest goed op de hoogte is van de stand van zaken en zelfverzekerd en vertrouwd te werk kan gaan. Op deze wijze kan hij dan zo overkomen naar zijn publiek en zakelijke contacten.