Mulu – Altijd Feestje EP

Mulu heeft op 14 april 2017 zijn “Altijd Feestje”EP gereleased.
“Altijd feestje” was de eerste single die Mulu uitbracht van zijn nieuwe E.P. met dezelfde titel ”Altijd feestje”.  De producties op deze E.P. liggen o.a. in de handen van zijn partner in crime Chubeats , De Enser en Totallynotposij . Mulu nodigt iedereen uit om een keer een kijkje te nemen in de sleur van het eeuwige ”feestje”. Ook dit keer weet Mulu zijn E.P. weer in een totaal ander jasje te stoppen en showt hij plaat na plaat diversiteit.

 

Ervaar een nieuwe live show waarin zowel de teksten als de beats niet onopgemerkt zullen blijven.

 

Mulu heeft naast zijn “Altijd Feestje” E.P. zijn volgende plaat al klaar liggen, die in de zomer van 2017 wordt uitgebracht. Dit is zijn 2e album gemaakt met producer The Jawker van Kudo Studio. Op dit album is duidelijke groei te horen, zowel persoonlijk als op muzikaal vlak. Samen met The Jawker heeft Mulu de handen ineengeslagen en komt hij met een nieuwe verrassende sound.

 

“Altijd feestje” is de eerste single die hij uitbrengt van zijn nieuwe E.P. met dezelfde titel ”Altijd feestje”.  De producties op deze E.P. liggen o.a. in de handen van zijn partner in crime Chubeats , De Enser en Totallynotposij .

 

 

“Mulu houdt het realistisch met een goede dosis humor”

Mulu Portrait 01

Mulu is een Nederlandse rapper uit Groningen.

In december 2014 heeft Mulu zijn debuut album Glasplaat uitgebracht, waarop samenwerkingen staan met de Groningse rapper Abbeye, Raymzter en Def-P. In 2015 was Mulu te zien op festivals als Woo-hah en Mundial, wat onderdeel was van zijn Glasplaat toer. Daarnaast heeft hij in 2016 de 30xPi toer gedaan met Def-P. Het is nu tijd voor iets nieuws.

 

Na een jaar vol met zelf besef en heftige confrontaties heeft Mulu er voor gekozen om het feestje te stoppen en is (zoals hij het zelf goed beschrijft) op Glasplaat zijn Laatste druppel genuttigd. Na verwikkeld te zijn geweest in uitgaans-geweld en daardoor een tijd doorgebracht te hebben in het ziekenhuis,  draait hij het roer om. Mulu wil zijn verhaal graag overbrengen aan ons ”multiculturele” maar ook altijd zo’n ”vrije” Nederland

 

Mulu – Altijd Feestje EP

 

Mulu – ‘Zal Je Zeggen Hoe Het Loopt’ live @ Barend en Wijnand

 

Mulu – Het kan zo gaan

 

Mulu – Stilte voor de Storm

 

Beast Cypher – Whitedogg, Matarr, Spinal, K1 Kerbusch, Skits Vicious, Dret, Mulu, Brakko, Jayreaper

 

demulu.nl

 

Mulu